Rare ingredienser?

Ja. Selv om jeg forsøker å spise så rent som mulig så hender det seg at jeg bruker sånne rare ingredienser. Dette skjer for eksempel om jeg baker kaker og andre ting som man vil at skal ligne på «vanlig» bakst. For min del spiller det ikke så stor rolle om sjokoladekaka jeg lagde ble til sjokoladeguffe, men sånne utenforstående som spiser kake lagd på mel og sukker vil rynke på nesa om jeg kaller det kake. Jeg lager en liste som vil oppdateres fortløpende og det linkes dersom jeg kjøper noe online.

 

Cocosa/kokosolje – Ren olje som tåler høy varme. Finnes på helsekost med kokossmak (extra virgin) og helt smakløs.

Fiberhusk – Knuste psylliumhusk-frø som gjør at ting sveller og holdes sammen. Kjøpes på helsekost eller iherb.

Johannesbrødkjernemel (JBKM) – Naturlig og smakløst tykningsmiddel av belgfrøene på johannesbrødtreet. Helsekost.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s