Om

Jeg heter Yvonne til daglig, men om du leter etter meg online, så heter jeg som regel vaskeklut.

Jeg sluker det meste av bøker, blogger og avhengighetsskapende nettsider som fmylife.com. Faglitteratur som skjønnlitteratur går ned på høykant, og jeg må begynne å se meg rundt etter en ny plass å lagre alle bøkene mine. Jeg leser, skriver, maler, lager smykker, kokkelerer, ser film og hører på musikk. Så vet du det. Jeg drikker kaffe, ikke med melk i, men med laktosefri fløte.  Elsker lukta av nyslått gress, men har pollenallergi.

De jeg linker til er mine kjente, kjære,  ikke fullt så kjære og ukjente. De har til felles at de blogger om mat, oppskrifter og livsstil. En lavkarbo-paleo-livsstil. Paleolivsstilen er det kroppen min liker best, men jeg skal ikke fortelle deg hvilken livsstil du skal velge. Jeg er ikke interessert i å høre alle motforestillingene dine angående lavkarbo eller paleo. Du kan klikke deg ut herfra om livsstilen min plager deg.

Jeg brukte å blogge om alt i hele verden, derfor er kanskje de innleggene du leter etter borte. Jeg bestemte meg nemlig for at jeg ikke vil være så utleverende likevel – så jeg begynte med livsstilsblogging jeg også. Jeg forsøker å holde ingrediensene så naturlig som mulig, men om oppskriften krever det som kan kalles en spesialingrediens så vil jeg etter hvert få lagd en egen side om hva det er og hvor du får kjøpt det.

Om meg-siden min vil alltid være litt rotete skrevet.

 

Kontakt meg på vaskeklut [at] yahoo.com dersom du vil noe utenfor bloggen.

 

Alle bildene er mine om ingenting annet står. Du kan ikke bruke de. Headeren min er designet av Lavkarbosaurus.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s