Kylling og pølse med balsamico-saus i slow cooker

Ja ok, jeg innrømmer at det kanskje høres litt ekkelt rart ut. Men hear me out. DET ER SÅ GODT!! Jeg bare elsker slow cookeren jeg (vi) fikk til jul, og den får kjørt seg stadig vekk. Søndagsmiddag er blitt synonymt med slow cooker-middag f.eks. Jeg har ikke kreert denne oppskrifta selv, men jeg har ærlig og redelig kopiert, justert litt og oversatt den.  Ikke er bildene mine heller. Alt er hentet fra popularpaleo.com

 

Du trenger følgende:

  • 4-6 kyllingbryst
  • 6 rå pølser uten tull i (jeg brukte fire av Meny sine egne)
  • En stor løk i tynne ringer
  • 4-6 hvitløksfedd, hakkede
  • Olivenolje
  • 1 ts «italiensk krydderblanding» – eller bare litt av de tre store: timian, basilikum og rosmarin
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts salt
  • 2 bokser hakkede tomater 
  • 2,4 dl kyllingkraft
  • 4-5 ss balsamico (jeg brukte en kremete type, men du bruker selvsagt hva du vil)
  • en ny runde av det tørre krydderet med samme mål

 

Bilde

 

Slik gjør du:

Legg kyllingbrystene nederst i slow cookeren, ha over det du synes er en passende mengde olivenolje. Dryss over den første runden med tørt krydder. Ikke bland noe, bare hell det over i rekkefølge. Dette gjelder absolutt alt i hele oppskrifta. IKKE bland, bare legg alt lagvis. OK? Fint. Så putter du oppi pølsene og lar de ligge pent før du dekker over med løk og hvitløk. Hell over kraft, tomatguffa og balsamicoen. Krydre på topp med runde to av det tørre krydderet. Sånn – nå legger du på lokket og setter slow cookeren på high og venter i fem timer. Spis gjerne zoodles til!

 

Bilde

 

Som du ser har jeg stjålet bildene. Herfra for å være helt oppriktig. 

Advertisements

3 responses

  1. Hei!

    Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.

    Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.

    Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine blogger og nettsteder.

    For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

    Ha en fin dag!

    Vennlig hilsen,
    Elin
    Alleoppskrifter.no

    • Hei du!

      Jeg er nok ikke interessert i at dere skal tjene penger på min trafikk og min blogg. Jeg vil også ha kontroll over materialet i min egen blogg (noe jeg føler jeg ikke får ved å være registrert hos dere) samt at jeg ikke liker oppsett og utseende hos Alleoppskrifter.

      I tillegg til dette synes jeg siden deres er alt for dårlig og jeg ville aldri brukt den selv. Når alleoppskrifter dukker opp i søkeresultater hos meg så unngår jeg dere bevisst rett og slett fordi jeg ikke liker siden deres. Sårri mac.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s